Wat is totale? Wat beteken Asiatiese totaal? Wat is totaal in sokkerweddenskappe?

Anonim

Voetbalweddenskappe is vandag nie net 'n gewilde vorm van vermaak nie, maar ook 'n lewenswyse vir baie kappers in die wêreld. Wat is die totaal in sokkerweddenskappe - selfs 'n beginner weet: dit is die totale aantal doele wat aangeteken moet word (of nie aangeteken word nie) vir 'n sekere tydperk, veral vir die hele wedstryd of vir een van die helftes. Hierdie tipe weddenskap is ideaal vir beide spelers wat net begin dobbel het, en vir ervare professionele persone wat geld maak op so 'n spesifieke besigheid. Die totaal van die beroepswedder het verskeie variëteite, en sommige van hulle is redelik moeilik vir beginners, so hulle word slegs deur gevorderde spelers gebruik. In hierdie artikel sal ons praat oor alle variëteite van die betrokke weddenskap.

wat is totale

Klassieke Fraksionele Totaal oor

Die maklikste om te verstaan is die standaard oor/onder totaal, wat 'n breukwaarde het wat 'n veelvoud van 0.5 is: 1, 5, 2, 5, 3, 5, ens. Oorweeg dit op die gewildste tipe van doelweddenskappe "bo onder". Die boonste word die totaal oor (t.b.) 2.5 balle genoem, die onderste is die totaal onder (t.m.) 2.5. Om die plustotaal (bo) te slaag, word minstens 3 doele vereis inpas. Gevolglik, om die weddenskap te wen t.b. 1, 5 is dit nodig dat twee spanne ten minste 2 doele aanteken, en in die weddenskap t.b. 3, 5 - 4 doele, ensovoorts.

Wat beteken totaal onder in hierdie scenario? Dit is die teenoorgestelde van 'n plus-weddenskap op doele. As ons in die eerste geval doele van die spanne nodig het, dan wed ons in die tweede, inteendeel, op 'n "droë" wedstryd met 'n minimum van doele aangeteken. Wanneer weddenskappe op die totaal onder 2,5 (laag) is, word die wengeld gekrediteer wanneer die spanne minder as 3 doele in 'n vergadering aanteken.

wat beteken totaal

Waarom word "bo" en "onder" die meeste gekies?

Wat is boonste en onderste totale? Waarom presies hierdie weddenskappe op doele die gewildste tipe voorspellings vir kappers is? Die feit is dat dit in die meeste gevalle juis sulke aanbiedinge van beroepswedders is wat die mees aanvaarbare kans en mate van deursigtigheid het. Weddery byvoorbeeld op t.b. 1, 5, het ons 'n groter waarskynlikheid om te wen as, sê, met 'n weddenskap van t.b. 2, 5, maar die uitbetaling in hierdie geval sal ongeveer drie keer minder wees, en as gevolg van die verlies sal ons die verlore geld vir 'n lang tyd moet terugwen en op sulke klein kans wed. Beoordeel t.b. 3, 5 het 'n koëffisiënt baie hoër as die gewone "top", maar die verloop van hierdie voorspelling word verskeie kere verminder. Daarom is dit meer winsgewend om t.b. 2,5 doele as ons van plustotale praat.

Asiatiese totaal

Presies dieselfde situasie met negatiewe opsies. Om te wed dat die spanne minder as twee doele in die wedstryd sal aanteken – t.m. 1, 5 - te riskant, hoewel beroepswedders altyd op sulke uitkomste wedbaie ruim kans. En die weddenskap op t.m. 3, 5 is heeltemal onwinsgewend en sal nooit 'n speler op die lange duur winsgewend maak nie weens karige uitbetalings.

tipes Asiatiese totale

Asiatiese totaal is baie interessanter en meer gevarieerd as die klassieke een. Let daarop dat dit ook standaard breukuitkomste het wat veelvoude van 0.5 is: totaal oor/onder 1, 5, 2, 5, 3, 5, ens. - hulle is heeltemal identies aan dié wat hierbo beskou is. Maar behalwe dit, het hy nog twee tipes totale: 'n veelvoud van 1 en 'n veelvoud van 0, 25. Ons sal 'n bietjie later oor die tweede tipe praat, ons let eers op dat dit kunsvlieg is, en sulke weddenskappe word slegs gebruik deur ervare spelers.

Asiatiese totale veelvoude van 1

Hier sal ons fokus op die sogenaamde "hele" totale (veelvoude van 1). Wat beteken totaal oor of onder 1, 2, 3, ens.? Hoe verskil hulle van fraksionele eweknieë? Die feit is dat hierdie tipe weddenskappe nie twee behels nie, soos in die meeste gevalle, maar drie uitkomste van die spel: wen, verlies en terugkeer. Dit wil sê, wanneer 'n weddenskap, sê, op 'n totaal van meer as 2 geplaas word, soos in die geval van 'n voorspelling vir t.b. 2, 5, om te wen het ons twee spanne nodig om ten minste 3 doele aan te teken. Maar in daardie situasie, as die wedstryd eindig met 'n totaal van 2 doele, val die resultaat van die vergadering presies in die hele totaal en word dus na nul teruggestel, en ons kry 'n terugbetaling van ons weddenskap sonder enige wengeld. Wanneer die byeenkoms eindig in 'n doellose gelykop-uitslag of met slegs een doel aangeteken, verloor die weddenskap.

wat is totaal in sokker weddery

Soortgelyke beginsel werk met 'n negatiewe totaal, maar in 'n ander rigting. Byvoorbeeldneem t.m. 3. Hierdie weddenskap wen wanneer minder as 3 doele in die wedstryd aangeteken word. As 3 doele nietemin in die hek gevlieg het, dan reik die beroepswedders 'n terugbetaling van die weddenskap uit. Hierdie voorspelling is gedoem om te verloor as 4 of meer doele in die wedstryd aangeteken word.

Dit wil voorkom asof die Asiatiese totaal baie meer winsgewend is as sy fraksionele eweknieë, en dit is die beste om daarop te wed, want in die geval van 'n nie baie gunstige uitkoms nie, is 'n opbrengs moontlik. Maar die waarheid lê in die kans: hoe veiliger die weddenskap, hoe laer is die uitbetaling, en lae kans is net so nutteloos vir langtermynspel as hoës.

wat beteken totaal oor

Asiatiese totale veelvoude van 0.25

Wat is totale, veelvoude van 0, 25, soms is dit heeltemal onduidelik. Inderdaad, hierdie tipe weddenskappe is baie meer kompleks as dié hierbo beskryf. Soos totale deelbaar deur 1, het hierdie weddenskappe drie uitkomste, maar hul kompleksiteit lê in die feit dat die totale bedrag wat op 'n uitkoms met 'n totaal deelbaar is deur 0.25, in werklikheid in twee helftes verdeel word. Beskou 'n voorbeeld: veronderstel ons wed 2 000 roebels op 'n totaal van meer as 2,75 vir 'n koëffisiënt van 2,0 In hierdie situasie word die weddenskap in die helfte gedeel: 1 000 roebels word op die uitslag geplaas 2, 5, en nog 1000 - op t.b. 3. Hier is die resultate moontlik met hierdie speletjie:

• As 3 doele in 'n wedstryd aangeteken word, dan word die helfte van die weddenskap op die uitslag van t.b. 2, 5, wen, en ons kry die welverdiende geld teen 'n koëffisiënt van 2, 0 - 2000 roebels, waar 1000 roebels ons weddenskap is, en 1000 is die winste van sy eerste helfte. In hierdie geval wen die tweede 1000 nie, maartref presies in t.b. 3 en word gevolglik sonder betaling na die rekening terugbesorg. Gevolglik kry ons die hele weddenskapbedrag van 2 000 roebels terug + 'n wen van 1 000 roebels op die eerste helfte van die weddenskap.
  • Wat beteken meer as 2,75 wanneer 4 of meer doele in 'n wedstryd aangeteken word? As die wedstryd met so 'n uitslag eindig, wen beide weddenskappe, aangesien twee voorspellings geslaag het: in die eerste geval - i.b. 2, 5, en in die tweede - t.b. 3. En op die deposito, bykomend tot die weddenskap 2000, word die wenbedrag van 2000 roebels oorgedra.
  • Totale verlies is moontlik mits minder as 3 doele in die vergadering aangeteken word.

Wat is totale wat op 75 honderdstes eindig, is nou duidelik. Kom ons oorweeg 'n meer riskante opsie - 'n weddenskap naby aan die een wat hierbo gegee is: t.b. 3,25. Met so 'n voorspelling word die een helfte van die weddenskap op t.b. 3, en die tweede - op t.b. 3, 5. Gevolglik is daar geen halfoorwinning hier nie. Met 3 doele aangeteken kry ons net die eerste helfte van die weddenskap terug, maar verloor die tweede, want so. 3, 5 het nie geslaag nie. 4 of meer doele in 'n wedstryd sal jou toelaat om te wen op twee helftes van die weddenskap. As die wedstryd eindig met 'n finale totale telling van minder as 3 doele, word die hele weddenskap as verloor beskou.

Wat is onder totale in 'n soortgelyke geval? Alles is amper dieselfde, maar met 'n negatiewe waarde. In die situasie met plustotale was enige weddenskappe wat op 75 honderdstes eindig veiliger en in twee uit drie gevalle 'n oorwinning belowe: in een geval - die helfte van die eerste deel van die weddenskap en 'n opbrengs op die tweede, in die tweede - 'n wen op beide tipes voorspelling. En daar was net een opsie.volledige verlies. Wat die totale wat eindig op 25 honderdstes, bied baie groter kans, maar wengeld word slegs in een van drie opsies gekrediteer, terwyl dit moontlik is om in twee ander uitkomste te verloor: in een - 'n halwe weddenskap, in die tweede - almal.

In negatiewe totale is die teenoorgestelde waar. Weddenskappe wat op 25 honderdstes eindig, wen twee uit drie opsies en een verlies, terwyl weddenskappe wat op 75 honderdste eindig, twee verliese voorstel: vol of halwe, en slegs een sukses.

Individuele totale

Wat beteken totale meer as weddenskappe individueel? Al die bogenoemde beginsels werk in hierdie tipe weddery op presies dieselfde manier. Die enigste verskil is dat ons hier nie op die totale doele van albei spanne wed nie, maar op die resultate van een van hulle.

Beskou byvoorbeeld Espanyol se wedstryd teen Levante. Wanneer 'n weddenskap byvoorbeeld op Espanyol se totaal geplaas word (dit maak nie saak watter totaal dit sal wees nie: heel of breukdeel, oor of onder), gee ons net om oor die resultaat van hierdie span. Dit maak nie saak hoeveel doele Levante aanteken of nie aanteken nie, aangesien die sukses of mislukking van hierdie weddenskap heeltemal afhang van Espanyol se doele.

Tydtotale

Wat is halftydtotale? Hul werkingsbeginsel is identies aan die algehele totale, maar die kans is baie hoër as gevolg van die feit dat die aantal doele aangeteken in 'n sekere helfte, en nie vir die hele wedstryd nie, hier saak maak. Kom ons neem dieselfde vergadering Espanyol - Levante. Kom ons doen dit voorthaar voorwaardelike tarief: t.b. 1, 5 in die tweede helfte. Dit maak nie saak hoe die eerste helfte eindig nie, die belangrikste ding is dat die tweede helfte van die vergadering twee of meer balle bring, en dan sal die wettige winste na die deposito oorgeplaas word.

Individuele totale volgens helftes

Wat beteken rustydtotaal vir een van die spanne? Dit is baie eenvoudig: ons wed dat een span 'n sekere aantal doele in een van die helftes sal aanteken. Kom ons sê ons wed op die Levante-doel in die eerste helfte. Ons stel nie belang in die uitslae van Espanyol in hierdie wedstryd nie, die belangrikste ding is dat die Levante-span ten minste een doel in die eerste helfte van die byeenkoms aanteken.