Regstreekse sokkerweddenskappe: wenke, kenmerke, oefening

Anonim

Boekmakers bied 'n groot aantal weddenskappe op sportgeleenthede. Die meeste van hulle behels registrasie voor die aanvang van die uitsending. Maar die sogenaamde lewendige weddenskappe word in 'n aparte afdeling uitgelig. Spelers het die geleentheid om gelyktydig na die uitsending te kyk en winsgewende weddenskappe te maak.

regstreekse weddery-konsep

Regstreekse weddenskappe is 'n spesiale soort weddenskappe wat die beroepswedder nie voor die begin van 'n sportgeleentheid aanvaar nie, maar direk tydens die wedstryd. Hierdie tipe weddenskap laat jou toe om die uitsending te kyk en terselfdertyd intyds te wed. Die speler het dus die geleentheid om op verskeie gebeurtenisse op die veld te reageer en geld te verdien. Soms kan jy 'n ander naam vir sulke weddenskappe vind - In-Play.

Voorbeeld van lewendige weddery

Kenmerke van regstreekse weddery

Kans is nie konstant nie en verander na gelang van wat op die speelveld gebeur. As ons 'n sokkerwedstryd as 'n voorbeeld neem, kan ons sien dat 'n doel aangeteken of afgestuur die beroepswedder se lyn dramaties verander. Koëffisiënte kan beide verhoog enaansienlik val.

Vir sulke weddenskappe om aansienlike wins te bring, moet jy sportuitsendings intyds kyk. Verhoging van inkomste sal 'n vinnige reaksie op gebeure moontlik maak, die vermoë om die betekenis daarvan korrek te assesseer en te ontleed, 'n voorspelling vir die verdere verloop van die wedstryd te maak of die finale uitslag daarvan te bepaal.

Dit is belangrik vir spelers om te weet dat 'n beroepswedder as 'n reël 'n verhoogde persentasie (marge) by die kans voeg wanneer 'n reël van lewende weddenskappe gevorm word. Byvoorbeeld, die marge is ongeveer 5% op die Britse beurs Betfair.

Strategieë vir weddery op regstreekse sokker moet hierdie kenmerke in ag neem. Byvoorbeeld, as die koëffisiënt vir die gunsteling aan die begin van 'n sokkerwedstryd 1,4 is, sal dit na 30 minute met 'n telling van 0:0 effens groei. 'n Werklike kans om 'n winsgewende weddenskap te maak, verskyn as die gunsteling 'n doel afstaan en die kans verhoog met 1,5-2 keer.

Roma se doel teen Barcelona

Hier is dit belangrik om die vermoëns van die span korrek te assesseer op grond van wat op die veld gebeur. As die gunsteling steeds een is en aktief die teenstander se doel aanval, is dit tyd om 'n goeie weddenskap te maak.

Watter beroepswedder om te kies vir regstreekse weddery

Nou word regstreekse sokkerweddenskappe by enige beroepswedder aanvaar. 'n Speler wat pas begin in die wêreld van weddery moet egter begin deur die regte beroepswedder te kies. Daar is verskeie kriteria waarop jy kan besluit of jy jou eerste deposito moet maak.

Die keuse van 'n beroepswedder
  • Betroubaarheid van die beroepswedder. Die kantoor moet 'n vinnige en moeitevrye onttrekking van fondse verskaf. Onverwagte rekeningblokkering kan alle pogings van die speler tot niet maak.
  • Spoed van die webwerf. Dit is veral belangrik in lewendige weddery. As die weddenskap binne 'n paar minute geplaas word, kan die situasie in die speletjie verander voordat die weddenskap vasgestel word.
  • Beskikbaarheid van 'n mobiele weergawe van die webwerf of toepassing vir slimfone. Dit laat jou toe om vinnig weddenskappe in reële tyd en enige plek te plaas, ongeag die teenwoordigheid van 'n rekenaar.
  • Toegang tot die webwerf. Ná die verandering in Russiese wetgewing word sommige beroepswedders deur internetverskaffers geblokkeer. Dit kan toegang tot beide regstreekse weddery en spelerfondse aansienlik belemmer wanneer jy probeer onttrek.
  • Aanlyn uitsendings op die webwerf. Ernstige beroepswedders, wat intydse weddenskappe insluit, saai video-wedstryde van die topkampioenskappe uit of grafiese uitsendings vir tweedevlakbyeenkomste.
Grafiese uitsending

Daar moet veral op gelet word dat dit verkieslik is om weddenskappe op regstreekse sokker te plaas by daardie beroepswedders wat lisensies in Rusland het en betalings deur die TSUPIS-sentrum maak.

Regstreekse sokkerreëls

Die hoofreël wanneer jy intyds op sokker weddery is om alle moontlike inligting voor die aanvang van die wedstryd te ontleed. 'n Goeie opsie sal wees om die vorige wedstryde van beide spanne en die resultate van kop-aan-kop-byeenkomste te sien.

Ons moet nie vergeet dat die situasie in die wedstryd kanverander. Faktore soos afstuur of 'n strafdoel aanteken kan die verloop van die vergadering letterlik in die laaste minute drasties verander. Daarom is dit belangrik om nie net die verandering in die koëffisiënte te monitor nie, maar ook die werklike situasie op die veld.

Die speler se taak is om wins te maak. Dit beteken dat jy nie risiko's moet neem en op twyfelagtige uitkomste moet wed nie. Die bedrag wat gewed is, mag nie 5% van die deposito oorskry nie.

Geheime van regstreekse weddery in sokker

Die keuse van die hoofstrategie is gebaseer op die metode om die waarskynlikheid van enige gebeurtenisse op die veld te bepaal. In die eerste opsie begin die speler vanaf die huidige uitslag van die wedstryd, dit wil sê die telling, die aantal doele aangeteken (totaal), ensovoorts. In die tweede geval is regstreekse sokker weddenskapstrategieë gebaseer op die voorspelling dat een of ander gebeurtenis sal plaasvind, byvoorbeeld 'n doel sal aangeteken word.

Twee tydgleuwe is die beste geskik vir die beoordeling van gebeure op die sokkerveld. Op die 30ste minuut beveel kenners aan om 'n gevolgtrekking te maak oor die verloop van die wedstryd, en die 70ste minuut is geskik om kanse en die werklike situasie in die wedstryd te vergelyk. Dikwels kan jy in hierdie tyd 'n goeie kans kry en 'n wins maak.

Regstreekse sokkerweddenskappe

Strategie vir regstreekse weddery op totaal meer as 0,5

Voor die aanvang van die wedstryd maak dit geen sin om te wed op totale meer as 0,5 nie, aangesien die kans vir so 'n uitslag 1,05-1,25 is. is 'n hoë waarskynlikheid dat die telling oop sal wees. In die tweede helfte groei die kans aansienlik en kan dit 1, 7-1, 9. bereik

Wedstryde waar beide spannehulle teken baie aan en speel oop aanvallende sokker. As jy na die statistieke van elke klub kyk, moet jy seker maak dat hy vir 'n totaal van minder as 0,5 nie meer as 1 keer uit 10 speel nie.

Die beginsel van die vergadering moet ook in ag geneem word, indien ten minste een van die spanne tevrede is met 'n gelykopuitslag, kan die wedstryd met 'n telling van 0:0 eindig.

Volgens statistieke word die meeste doele in die eerste 10 minute van die tweede helfte of aan die einde van die wedstryd aangeteken. Daarom, in 'n regstreekse sokkerstrategie vir 'n totaal onder 0,5, moet jy wag vir die 70ste minuut en, met 'n telling van 0:0, 'n weddenskap met 'n goeie kans plaas.

Strategie vir regstreekse weddery op totaal meer as 3, 5

Vir hierdie strategie is dit belangrik om 'n kampioenskap te kies waarin, volgens statistieke, 'n groot aantal doele aangeteken word. Goeie opsies sal Engelse Premierliga, Duitse Bundesliga, Eredivisie in Holland wees.

Vir 'n weddenskap het jy 'n wedstryd nodig waarin die telling 1:1 aan die einde van die eerste helfte is. Teoreties moedig 'n gelykopuitslag meer aanvalle aan en dwing spanne om oop te maak. Dit alles lei weer tot doele aangeteken.

'n Weddenskap op 'n totaal van meer as 3,5 moet gemaak word wanneer die kans op hierdie uitslag ten minste 1,7 is.

Sokker onder wedderystrategie

Dit is 'n interessante en amper wen-wen regstreekse sokker-weddenskapstrategie. Dit is universeel en geskik vir beide topkampioenskappe en jeugspanspeletjies.

Die basis is 'n interessante waarneming. Dikwels verskil die aard van die spel in die een helfte radikaal van die ander. As gevolg van 'n gedetailleerde ontleding, is dit aan die lig gebring dat in daardie wedstryde in die eerste helfteten minste 4 doele is aangeteken, in die tweede deel van die byeenkoms teken die spanne 'n maksimum van 2 doele aan.

Om die strategie te gebruik, moet jy 2, 5 byvoeg by die aantal doele wat in die eerste helfte aangeteken is. Byvoorbeeld, as die eerste 45 minute van die wedstryd met 'n telling van 2:2 geëindig het, in die tweede helfte kan jy wed op die totaal onder 6, 5. As 'n reël, tydens die pouse, verhoog die koëffisiënt aansienlik en bereik 1, 7.

Regstreekse weddenskappe

Strategie vir weddery op totaal onder in die eerste helfte

Hierdie strategie laat jou toe om 'n klein maar stabiele wins te kry. Kampioenskappe met te hoë puntetelling, soos alle ligas in Engeland, Nederland, Switserland of Duitsland, is nie geskik vir 'n regstreekse sokker-weddenskapstrategie nie. Jy moet ook nie op jeugligas op enige vlak wed nie.

Vir 'n weddenskap moet jy daardie wedstryde kies waar nie meer as twee doele teen die 27ste-30ste minuut aangeteken word nie. As die voorwaarde nagekom word, voeg 1,5 by die huidige aantal doele en wed op totaal onder in die eerste helfte.

Byvoorbeeld, as in die 30ste minuut die telling in die wedstryd 1:1 is, moet jy die totaal onder 3,5 in die eerste helfte wed.

Hierdie eenvoudige regstreekse sokker-weddenskapstrategie vir totale onder stel jou in staat om 'n konstante wins teen 'n minimum van koste te kry. Die speler hoef nie die vordering van die spel dop te hou nie, dit is genoeg om net een weddenskap in die wedstryd te maak.

Regstreekse weddery op hoeke

Weddenskappe op hoeke is hoofsaaklik nie gebaseer op die statistieke wat voor die begin van die wedstryd beskikbaar is nie, maar direk op wat op die sokkerveld gebeur. Om wins te maak, moet jykyk noukeurig na die video-uitsending of word gelei deur die huidige wedstrydstatistieke. Dit is hoofsaaklik die aantal skote wat die spanne uitruil.

Totaal oor hoeke is wonderlik in wedstryde waar die gunsteling skielik begin verloor. In hierdie geval begin die span aktief druk op die swakker teenstander plaas, die aantal skote neem toe. Sommige skote stuur die bal oor die eindlyn.

Hoek in sokker

As die sokker op die veld aktief en oop is, moet jy die totale oor-hoek-weddenskap kies. Andersins, wanneer spanne te versigtig speel en die strafgebied bewaak, sal 'n totaal onder weddenskap deug.

Dit is die moeite werd om aandag te skenk aan die styl waarin die spanne speel. Byvoorbeeld, Juventus speel as 'n reël om die telling te behou en laat die opponent selde in hul eie helfte van die veld in. Hierdie taktiek lei tot min hoeke.

Een van die regstreekse hoekwedstrydstrategieë is om die aantal hoeke in die eerste helfte te tel. Die slotsom is dat as die spanne min hoeke in die eerste helfte geneem het, jy op die totale boulbeurt in die tweede helfte kan wed.

En omgekeerd, met 'n groot aantal hoeke in die eerste helfte, sal 'n totaal onder weddenskap in die tweede helfte deug.

Die oorweegde regstreekse sokker-weddenskappestrategieë is deur wedders getoets en kan stabiele winste bring. Dit is belangrik om te onthou dat dit vir behoorlike gebruik nodig is om die wedstryd voor die aanvang van die vergadering te ontleed. As jy al die statistieke en kundige mening in ag neem, kan jy intyds begin wed.